Om Bikesavers

Problemet:

Brugte cykler er et kæmpe problem i Århus og mange andre steder. Uofficielle tal beretter om op til 10.000 cykler, som bliver skrottet i Århus årligt. Hvert år. I praksis betyder det, at de brugte cykler indsamles af forskellige aktører. En brøkdel kommer på auktion og de resterende bliver puttet i en kæmpe blender på Århus Havn og hakket i småstykker. Usorteret. Det skal stoppes.

Løsningen:

Vi reparerer og sælger brugte cykler i Århus. De brugte cykler får vi fra Århus Kommune, donationer, boligforeninger og ejendomsadministrationsselskaber.

Vores cykler ser ikke nye ud, men de fejler ingenting. Vi står inde for kvaliteten og giver 2 års reklamationsret. Når vi renoverer cyklerne skifter vi alle slidte vitale dele, og du får en cykel som kører så godt som den kan. Måske endda bedre, da vi erstatter billige dele med kvalitetsdele.

De brugte cykler kan naturligvis fremstå med rust og slidmærker, men det handler jo om transport ikke æstetik.

Når 100 brugte cykler kommer igennem vores system kommer der 75 gode cykler ud af det. Og en masse reservedele.

Fagligheden:

Vi elsker cykler, og vi er gode til at få dem til at køre optimalt. Vores moderselskab, Schriver Cykler, er cykelmekanikere i 3. generation. Vi er stolte og ærekære omkring vores håndværk, og har en høj forventning til den kvalitet vi leverer.